.

.

sábado, 31 de mayo de 2014

3ª XORNADA INTERCOMARCAL ATLETISMO EN PISTA

O pasado sábado 10 de maio, en horario de tarde, celebrouse nas pistas de atletismo da Pobra do Caramiñal, a 3ª xornada do campionato intercomarcal de atletismo en pista. Nunha xornada cun clima perfecto para a práctica do atletismo, foron 6 os/as atletas do Ceip San Vicenzo que competiron nesta xornada. A súa distribución por categoría e proba foi a seguinte:

ALEVÍN FEMININO
-Yéssica Duarte (60 m.l. e 500 m.l.).

INFANTIL FEMININO
-Diana Rodríguez (salto de lonxitude).
-Uxía Min Andrade (salto de lonxitude e 500 m.l.).

INFANTIL MASCULINO
-Pablo Pose (salto de lonxitude, 500 m.l. e lanzamento de peso).
-Pablo Pérez (80 m.v. e 500 m.l.).
-Diego Romero (80 m.l., salto de lonxitude e 500 m.l.).

Os/as 6 representantes de Vimianzo competiron de maneira excelente conseguindo uns magníficos resultados nas súas respectivas probas. Así: Yéssica Duarte acadou o 3º posto na súa serie de 60 m.l. cun tempo de 10.22, mentres que nos 500 m.l. rematou no posto 11º cun tempo de 1.57.13; Diana Rodríguez foi 23ª en salto de lonxitude cun mellor salto de 2,59 m; Uxía Min Andrade rematou no posto 20º en salto de lonxitude cun mellor salto de 2,74 m, e 12ª en 500 m.l. cun tempo de 1.47.83; Pablo Pose rematou 11º en lanzamento de peso cun mellor lanzamento de 5,33 m., 13º en 500 m.l. cun tempo de 1.49.29 e 25º en salto de lonxitude cun mellor salto de 3,04 m.; Diego Romero acadou o 11º posto en salto de lonxitude cun mellor salto de 3,88 m.,o 4º na súa serie de 80 m.l. cun rexistro de 11,92 e o 9º en 500 m.l. cun tempo de 1.44.84; Pablo Pérez rematou no posto 10º en 500 m.l. cun tempo de 1.46.27 mentres que nos 80 m.v. acadou o 3º posto na súa serie cun rexistro de 18.38.
Noraboa aos 6 atletas por participar e por competir tan ben.No Ceip San Vicenzo estamos moi orgullosos de vós.A seguir así e moita sorte para as seguintes competicións!