.

.

domingo, 4 de mayo de 2014

LIGA DE BRILÉ

Veñen de rematar as ligas de brilé nas que participaron os/as alumnos/as do 2º e do 3º ciclo de primaria.Xogouse a unha volta , é dicir , xogaban todos contra todos unha vez.A victoria sumaba 3 puntos , e o empate 1 punto.Na competición de 2º ciclo participaron os seguintes equipos : LOS DIABLOS BLANCOS , EQUIPO GANADOR , BRISTAR, LOS GALÁCTICOS , LOS HALCONES , CAMPIÓNS DE BRILÉ e SUPERBRILÉ.Todos os partidos foron moi competidos.O gañador final da liga foi o equipo "LOS DIABLOS BLANCOS" , integrado por Andrea  , María , Fabián , Minerva, Sergio , Álex e Antía , todos/ as eles/as de 4ºB.Conseguiron a victoria nos seus 6 partidos polo que lograron un total de 18 puntos.Na competición de 3º ciclo  participaron os seguintes equipos : LOS MACARRONES , PIRATAS SOMBREIRO DE PALLA, LAS TIGRESAS Y LOS RELÁMPAGOS , MIRADOR DE MONTEPINAR , EL EQUIPO B e LMEB.Do mesmo xeito que na competición de 2º ciclo , os partidos do 3º ciclo tamén foron moi competidos e igualados.O gañador final foi o equipo "LOS MACARRONES" , integrado por María , David , Ángel ,Sheila , Sara , Andrea e Ana María , todos/as eles/as de 6º curso.Fixeron un excelente campionato logrando a victoria en todos os seus partidos , polo que ao final conseguiron 15 puntos.Dende aquí temos que felicitar a todos os equipos participantes na competición posto que todos o fixeron moi ben.Recordade que o importante é participar e divertirse xogando cos nosos compañeiros e compañeiras.O vindeiro ano máis e mellor!.